4.12.06

Iloinen yllätys

Tänä aamuna soi ovikello kymmenen aikaan, mutta en ehtinyt avaamaan, kun postimies oli jo kadonnut oveltamme. Postiluukussa oli vain ilmoitus suuresta kirjeestä, joka ei mahtunut luukusta sisään. Olin melko varma, että siellä on Amazonilta tilaamani kirjapaketti, tai sitten yksi työhön liittyvä paperipinkka. Mutta siellä olikin Hililtä tullut paketti! Voitin nimittäin Hilin sääennustuskilvan toteamalla, että ensilumi sataa Lahdessa "huomenna". "Huomenna" oli lokakuun puolella, ja ainakin täällä pohjoisempana voisi järjestää toisen arvonnan, ja kysyä, että koska lumi sataa seuraavan kerran...


Hilin paketissa oli kauniin violetteja suklaarakeita, tikkareita, lankaa ja Kool-Aideja. Lanka on Nomottan Boston, 70% polyakryyliä, 30% villaa. Se on aika paksua, puikkosuositus on 7-8, minun löysähköllä käsialallani varmaan se seiska. Lanka on ihan uusi tuttavuus, mutta Hilin viestin mukaan sitä on ihanaa kutoa. Onkos vinkkejä, mitä kaikkea kolmesta kerästä Bostonia voisi tehdä?

Kool-Aiditkin olivat tosi kiva yllätys - kaikki olivat sellaisia värejä, joita minulla ei ole. Varsinkin sininen ilahdutti, sillä ajattelin yrittää tehdä violetinsävyistä liukuvärjättyä lankaa, ja siihen tuo sininen sopii aivan nappiin. Mieleni melkein tekisi kokeilla värjätä tuo harmaanvihreä Boston-lanka punaisella Kool-Aidilla ja yrittää tavoitella murrettua punaista, mutta polyakryyli ei taida värjäytyä kunnolla. Ehkä en uskalla kokeilla, jos menee lanka pilalle siitä.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tein itse Bostonista pipion, ja minun puikot taisivat olla vitosenv luokkaa :)

04 joulukuuta, 2006 17:02  
Blogger Memmu said...

Enpä tiedä noista mehuväreistä, mutta ainakaan "pesukonevärit" eivät tartu muihin kuin luonnonmateriaaleihin. Ehkä voit kokeilla värjätä jonkun vaikka metrisen pätkän ja katsoa miten käy?

04 joulukuuta, 2006 18:34  
Anonymous Anonyymi said...

Hei!
Nyt on jyv-lahjasi postissa. kuinkahan pian on perillä.

13 joulukuuta, 2006 22:15  

Lähetä kommentti

<< Home